Котлети зi свинини та яловичини, кг

Склад: Свинина знежилена напівжирна, яловичина знежилена напівжирна, сало свинне, цибуля ріпчаста, сухарі панірувальні, батон, сіль кухонна, перець чорний мелений.

Алергени – підкреслено.

БЖВ: білки – 9.19 г, жири – 6.91 г, вуглеводи – 39.6 г

Харчова цінність: 253 ккал

Категорія:

Як приготувати?

Заморожені котлети обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) олії на пательні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Орієнтовно по 2 хв. з кожної сторони.

Накриваємо пательню з котлетами кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи котлети з метою запобігання пригоранню досмажуємо в такому режимі котлети до 10 хв.