Лазанья “Болоньєзе”, кг

Склад: Борошно пшеничне вищого сорту, олія соняшникова, свинина знежилена напівжирна, бочок копчений, соус томатний, масло вершкове, молоко коров’яче, сир моцарела твердий, сіль кухонна, перець чорний мелений. 

Алергени – підкреслено.

БЖВ: білки – 4.92 г, жири – 16.97 г, вуглеводи – 21.26 г

Харчова цінність: 257 ккал

Категорія:

Як приготувати?

Заморожену лазанью в фольгованій формі для запікання (продається в підготовленому вигляді) ставимо в розігріту до 145 градусів духовку. Запікаємо 45-50 хв. В результаті сир зверху буде рум’яний і розплавиться. Час і сир – головні індикатори готовності лазаньї!