Бендерики з мʼясом, кг

Склад: Борошно пшеничне вищого сорту, молоко коров’яче, свинина знежилена напіфжирна, цибуля ріпчаста, сир моцарела, сіль кухонна, перець чорний мелений. 

Алергени – підкреслено.

БЖВ: білки – 9.71 г, жири – 13.05 г, вуглеводи – 16.46 г

Харчова цінність: 222 ккал

Категорія:

Як приготувати?

На розігрітій (не киплячій!) олії або вершковому маслі на пательні обсмажуємо заморожені млинці з 2-х сторін до рум’яної скоринки (по 1-1,5 хв з кожної сторони), зменшуємо температуру плити до мінімуму (20% від максимальної потужності плити), накриваємо пательню кришкою, періодично перевертаючи млинці доводимо в такому режимі до готовності (до 10 хв.).