Млинці з яблуками та корицею, кг

Склад: Борошно пшеничне вищого сорту, яйця курячі, молоко коров’яче, цукор, сіль, яблуко, кориця. 

Алергени – підкреслено.

БЖВ: білки – 2.91 г, жири – 3.89 г, вуглеводи – 18.51 г

Харчова цінність: 121 ккал

Категорія:

Як приготувати?

На розігрітій (не киплячій!) олії або вершковому маслі на пательні обсмажуємо заморожені млинці з 2-х сторін до рум’яної скоринки (по 1-1,5 хв з кожної сторони), зменшуємо температуру плити до мінімуму (20% від максимальної потужності плити), накриваємо пательню кришкою, періодично перевертаючи млинці доводимо в такому режимі до готовності (до 10 хв.).