Перцi зi свининою та яловичиною, кг

Склад: Крупа рисова відварена, свинина знежилена напівжирна, яловичина знежилена напівжирна, сало свинне, перець болгарський, вода питна, цибуля ріпчаста смажена, морква смажена, олія соняшникова рафінована, сіль кухонна, перець чорний мелений.

БЖВ: білки – 6.7 г, жири – 5 г, вуглеводи – 15.17 г

Харчова цінність: 131 ккал

Категорія:

Як приготувати?

Викладаємо заморожені перці в ємність для приготування, заливаємо соусом-основою від «Сам Удома» або соусом власного приготування, ставимо на плиту на середній вогонь (50% потужності плити), доводимо до кипіння і зменшуємо температуру до 30% потужності плити. Тушкуємо протягом 25-30 хв.
Готові перці смакують зі сметаною, йогуртом або додатковим соусом за смаком.