Хачапурі з шинкою та сиром, кг

Склад: Борошно пшеничне вищого сорту, олія соняшникова, тісто листкове, сир моцарела твердий, сіль кухонна, перець чорний мелений, цибуля ріпчаста, часник свіжий, свинина знежилена напівжирна, яловичина. 

Алергени – підкреслено.

БЖВ: білки – 5.56 г, жири – 22.9 г, вуглеводи – 14.58 г

Харчова цінність: 290 ккал

Категорія:

Як приготувати?

Взбиваємо вінчиком 1 яйце, змащуємо ним поверхню заморожених хачапурі, викладаємо на деко, запікаємо в духовці при температурі 170 градусів протягом 20-25 хв.
Перед подачею можна змазати хачапурі зверху вершковим маслом, щоб додати смачного аромату та блиску.