Чебуреки з сиром та зеленню, кг

Склад: Борошно пшеничне вищого сорту, сир кисломолочний, кріп свіжий, петрушка свіжа, вода питна, яйця курячі, олія соняшникова рафінована, цукор білий, сіль кухонна, перець чорний мелений. 

Алергени – підкреслено.

БЖВ: білки – 12,8 г, жири – 6.83 г, вуглеводи – 28.03 г

Харчова цінність: 222 ккал

Категорія:

Як приготувати?

Заморожені чебуреки обсмажити на розігрітій (не киплячій) олії з 2-х сторін (кожна по 2 хв) до стану золотисто-коричневої скоринки.

Під час цього етапу тримайте рівень вогню (температуру) на плиті на середньому рівні (50%).
Потім необхідно зменшити температуру нагріву до 30% і, не накриваючи кришкою та періодично перевертаючи чебуреки, довести їх до готовності (до 7 хв.)

Готові чебуреки одразу з пательні викласти на паперовий рушник і видалити зайву олію з нього.