Ніжна котлета з індички, кг

Склад: М’ясо індиче, цибуля ріпчаста, молоко коров’яче, сухарі панірувальні, сіль.

Алергени – підкреслено.

БЖВ: білки – 19.3г, жири – 7.7г, вуглеводи – 6.9г

Харчова цінність: 733 кДж (179 ккал)

Категорія:

Як приготувати?

Заморожені котлети обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) олії на пательні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Орієнтовно по 2 хв. з кожної сторони.

Накриваємо пательню з котлетами кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи котлети з метою запобігання пригоранню досмажуємо в такому режимі котлети до 10 хв.