Котлета з броколі та сиром, кг

Склад: Броколі, сир моцарела твердий, яйця курячі, перець чорний мелений, сіль кухонна, чебрець свіжий, часник.

Алергени – підкреслено.

БЖВ: білки – 8.94 г, жири – 6.65 г, вуглеводи – 10.02 г

Харчова цінність: 131 ккал

Категорія:

Як приготувати?

Заморожені котлети обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) кокосовій олії на пательні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Орієнтовно по 2хв. з кожної сторони.

Накриваємо пательню з котлетами кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи котлети з метою запобігання пригоранню досмажуємо в такому режимі котлети до 10 хв.