Чебуреки з грибами та сиром, кг

Склад: Борошно цільнозернове, олія соняшникова, печериці, сир моцарела твердий, вершки кулінарні, яйця курячі, цибуля ріпчаста, сіль кухонна.

Алергени – підкреслено.

БЖВ: білки – 9.22 г, жири – 8.12 г, вуглеводи – 25.69 г

Харчова цінність: 215 ккал

Категорія:

Як приготувати?

Заморожені чебуреки обсмажити на розігрітій (не киплячій) олії з 2-х сторін (кожна по 2 хв) до стану золотисто-коричневої скоринки.

Під час цього етапу тримайте рівень вогню (температуру) на плиті на середньому рівні (50%).
Потім необхідно зменшити температуру нагріву до 30% і, не накриваючи кришкою та періодично перевертаючи чебуреки, довести їх до готовності (до 7 хв.)

Готові чебуреки одразу з пательні викласти на паперовий рушник і видалити зайву олію з нього.