Млинці шпинатні з крем сиром, кг

Склад: Борошно пшеничне вищого сорту, олія соняшникова, яйця курячі, цукор білий, молоко коров’яче, вершки кулінарні, шпинат, крем сир, зелень свіжа. 

Алергени – глютен, яйця курячі, молоко та продукти з молока (включаючи лактозу).

БЖВ: білки – 5.7 г, жири – 11.25 г, вуглеводи – 19.83 г

Харчова цінність: 203 ккал 

Категорія:

Як приготувати?

На розігрітій (не киплячій!) олії або вершковому маслі на пательні обсмажуємо заморожені млинці з 2-х сторін до рум’яної скоринки (по 1-1,5 хв з кожної сторони), зменшуємо температуру плити до мінімуму (20% від максимальної потужності плити), накриваємо пательню кришкою, періодично перевертаючи млинці доводимо в такому режимі до готовності (до 10 хв.).