Хінкалі з бараниною та східними спеціями, кг

Склад: Борошно пшеничне вищого сорту, баранина знежилена, яловичина, жир баранячий, м‘ята свіжа, кінза свіжа, зіра суха мелена, кмін сухий мелений, коріандр сухий мелений, сіль кухонна, перець чорний мелений, часник, цибуля ріпчаста, крохмаль.

Алергени – глютен.

БЖВ: білки – 9.68 г, жири – 5.5 г, вуглеводи – 30.45 г

Харчова цінність: 208 ккал

Категорія:

Як приготувати?

Заморожені хінкалі занурити в киплячу підсолену воду (на одну частину продукту – чотири частини води), помішуючи, довести до кипіння та варити до 7 хв. (після того, як хінкалі вспливуть) на помірній температурі (50% від максимуму).

Готові хінкалі виловити шумовкою та заправити за смаком (маслом, сметаною або ж фірмовими соусами від партнерів “Сам Удома”).