Зрази з капустою та грибами, кг

Склад: Борошно пшеничне вищого сорту, картопля, капуста квашена, гриби печериці, цибуля ріпчаста, олія соняшникова, сіль кухонна.

Алергени – глютен.

БЖВ: білки – 3.07 г, жири – 1.77 г, вуглеводи – 16.42 г

Харчова цінність: 92 ккал

Категорія:

Як приготувати?

Заморожені зрази обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) олії на пательні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Орієнтовно по 2хв. з кожної сторони.

Накриваємо пательню зі зразами кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи зрази з метою запобігання пригоранню досмажуємо в такому режимі ще до 10 хв.