Котлета куряча з моцареллою та в’яленими томатами, кг

Склад: Філе куряче, цибуля ріпчаста, сухарі панірувальні, батон, молоко, сіль кухонна, перець чорний мелений, томати в”ялені, сир твердий моцарела. 

Алергени – глютен, яйця курячі, продукти з молока (включаючи лактозу).

БЖВ: білки – 15.73 г, жири – 8.64 г, вуглеводи – 14.48 г

Харчова цінність: 197 ккал

Категорія:

Як приготувати?

Заморожені котлети обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) олії на пательні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Орієнтовно по 2 хв. з кожної сторони.

Накриваємо пательню з котлетами кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи котлети з метою запобігання пригоранню досмажуємо в такому режимі котлети до 10 хв.