Зрази курка-гриби, кг

Склад: Борошно в\с, олiя соняшникова, яйце куряче, картопля варена, печериці смажені, курка печена, цибуля смажена, часник гранульований, сiль, перець ч/м. 

Алергени – глютен, яйця курячі.

БЖВ: білки – 6.26 г, жири – 3.55 г, вуглеводи – 15.72 г

Харчова цінність: 120 ккал

Категорія:

Як приготувати?

Заморожені зрази обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) олії на пательні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Орієнтовно по 2хв. з кожної сторони.

Накриваємо пательню зі зразами кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи зрази з метою запобігання пригоранню досмажуємо в такому режимі ще до 10 хв.